Ishockey
14:55 | 23 november 2021

Semjonovs lämnar Tingsryd – men stannar i Hockeyallsvenskan

”Det finns en offensiv skicklighet i honom som denna säsongen inte riktigt kommit fram ännu”.

IFK Arboga-produkten Roman Semjonovs. Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Under tisdagsförmiddagen gick Hockeyallsvenska Tingsryd ut på sin hemsida och berättade att IFK Arboga-fostrade Roman Semjonovs lämnar klubben.

– Vi har idag i samförstånd valt att avsluta kontraktet med Roman Semjonovs. Han är därmed fri att söka sig vidare i sin hockeykarriär. Vi har duktiga juniorer som kommer att fylla upp samtidigt som vi aktivt fortsätter arbetet med att förstärka laget, sa Tingsryds sportchef Magnus Bogren till klubbens hemsida.

Det tog dock inte lång tid innan 27-åringen från Arboga presenterades av en ny klubb. Semjonovs spelar resten av säsongen i Troja-Ljungby, som just nu är jumbo i Hockeyallsvenskan.

– Romans Semjonovs som nyligen lämnat Tingsryd kommer resten av säsongen att spela med oss istället, säger Troja-Ljungbys sportchef Daniel Håkansson till klubbens hemsida. 

Han säger vidare:

– En forward med HockeyAllsvensk erfarenhet som efter en fin säsong i Vimmerby med över 50 poäng flyttade till Tingsryd inför förra säsongen. Han gjorde då 20 poäng i HockeyAllsvenskan så det finns en offensiv skicklighet i honom som denna säsongen inte riktigt kommit fram ännu. Men den ska vi nu försöka plocka fram i Troja-Ljungby istället.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
ANNONS: Test innehåll med länk
Läs allt här Magazin24