Kolbäck
19:02 | 31 mars 2021

Filip vill hitta kärleken i Bonde söker fru

På onsdagen presenterades Filip Nilsson från Strömsholm som en av bönderna som letar efter kärlek i TV4:s långkörare Bonde söker fru.

Filip Nilsson. Foto: TV4

För sextonde året i rad ska svenska bönder söka den stora kärleken i Bonde söker fru. På onsdagen presenterade TV4 de åtta singelbönderna som gör sig redo för en känslostormande sommar. Den 8 april sänds castingprogrammet inför årets säsong, sedan kan tv-tittarna skriva brev till den bonde som väckt deras intresse.

– Jag vet att jag säger det varje år, men efter att ha träffat årets bönder kan jag säga att det finns all potential för att det här ska bli den bästa säsongen någonsin, säger Linda Lindorff, programledare för programmet.

En av årets singelbönder är Filip Nilsson, en 27-årig spannmålsbonde från Strömsholm. Han beskrivs med följande ord:

”Han är en driven, ödmjuk och sprallig kille med en massa energi. När han inte driver den stora gården på egen hand ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter: wakeboard på sommaren och snowboard på vintern. Utöver lantbrukare är Filip även utbildad snickare. Filip längtar efter en tjej som ska bli hans stora kärlek, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär. Ingen undgår när Filip är kär – hans leende syns på långt håll och det hoppas han ska hända i sommar.”

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-