Kolsva
15:28 | 15 november 2021

Busskort och airpods stals från väska

Busskortet användes av tjuven samma dag som den stals.

OBS Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Under eftermiddagen i torsdags, den 11 november, stals busskort och airpods från en persons väska som fanns i ett omklädningsrum vid Malmahallen i Kolsva. Enligt anmälan till polisen ska busskortet kort efteråt ha använts på linje 501 från Kolsva av två personer. Busskortet ska även ha använts från Hökartorget samma dag.

Personens Airpods av märket Apple värderas till 1 200 kronor och busskortet är värt 400 kronor. En anmälan om stöld har upprättats.

Fler polisanmälningar: 

  • I torsdags, den 11 november, ska en okänd gärningsman ha försök bryta upp en dörr till grundsärskolans lokal på Kihlmansgatan i Köping. Enligt anmälan ska magnetkontakten till dörren ha brutits samt att det fanns brytmärken på aluminiumlist/dörrkarm och att låskistan sönderbruten. Tjuven verkar dock inte ha kommit in, men polisen har upprättat en anmälan gällande försök till stöld.
  • En okänd gärningsman har repat bagageluckan och taket på en bil som stod parkerad på Västra Ladubacksgatan i Arboga. Detta ska ha hänt någon gång mellan 10 och 11 november. Det är i nuläget okänt vilket typ av föremål som användes vid skadegörelsen. Det uppskattade värdet på skadorna är 3 500 kronor.
  • Vid 19.30-tiden i lördags, den 13 november, parkerade en man sin elcykel utanför ICA Supermarket på Ahllöfsgatan i Arboga och gick in för att handla. När han kom ut igen var elcykeln borta. Elcykeln är av märket Elder, mörkgrön i färgen och värderas till 28 000 kronor. Från cykeln stals även svarta skinnhandskar värda 500 kronor och en svart mössa värd 100 kronor. Polisen har upprättat en anmälan om stöld, men i nuläget finns ingen misstänkt.
  • Någon gång mellan den 12 och 15 november slangades 150 liter diesel ur en lastbil som stod parkerad vid Sköldby utanför Kungsör. Enligt anmälan till polisen var lastbilen fulltankad med 300 liter i fredags och när lastbilen skulle köras under måndagen så var det endast halvtank kvar. Den okända gärningsmannen uppges även ha spillt dieseln på utsidan av lastbilens tank. En anmälan gällande stöld har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-