Köping
08:57 | 13 maj 2022

Husbil körde in i andra fordon – föraren greps

Man i 30-årsåldern misstänks nu bland annat för drograttfylleri.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Vid 18-tiden på torsdagseftermiddagen blev en polispatrull beordrade att åka ut på Hultgrensgatan i Köping efter en man tidigare hade uppträtt påverkat och kört in i andra fordon på parkeringen till Ica Supermarket på Skolvägen.

Enligt polisens anmälan hade flera personer sett en husbil som körde in på parkeringen. Den manlige föraren ska sen ha kört in i minst en stillastående bil. När vittnen kallade på polis så åkte mannen därifrån. Föraren och husbilen anträffades kort efteråt vid en mack på Hultgrensgatan med hjälp av ett vittne som hade följt efter bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern hemmahörande i Strömsholm, misstänks nu för drograttfylleri, grov olovlig körning och smitning från trafikolycksplats.

Fler polisanmälningar: 

  • Vid 14.30-tiden i onsdags, den 11 maj, skedde ett rån vid Nyckelbergsskolan i Köping. Enligt polisen ska en misstänkt person, med hot om våld, ha tvingat till sig en klocka från målsägaren. Både målsägaren och den misstänkt är minderåriga.
  • Någon gång under sena kvällen eller natten till onsdagen skedde ett stöldförsök på Bruksgatan i Kolsva. Enligt anmälan till polisen upptäckte målsägaren att dennes bil var upplyft med en domkraft vid höger framdäck. En okänd gärningsman uppges ha lyft upp bilen samt monterat en rörskärare på katalysatorn. Stöldförsöket har dock misslyckats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-