Köping
12:30 | 3 maj 2021

Kläder och skor värda tusentals kronor stals vid inbrott

Låset till ett källarförråd bröts upp.

Foto: David Eriksson/arkiv

Någon gång mellan den 23 april och 2 maj tog sig en okänd gärningsman i ett källarförråd på Viktoriagatan i Köping genom att bryta upp ett lås.

Från förrådet stals sen kläder och skor till ett uppskattat värde av 9 000 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott, men i nuläget finns inga iakttagelser kring brottet.

Fler polisanmälningar: 

  • Under natten till den 29 april stals en barnvagn som stod i ett barnvagnsförråd på Nyckelbergsvägen i Köping. Barnvagnen är av märket Crescent och värderas till 900 kronor.
  • I fredags, den 30 april, kom en bilägare till sin bil som stod på en parkering intill sjukhuset i Köping. Bilägaren upptäckte då att någon hade släppt ut luften ur ett av däcken. Händelsen rubriceras som ringa skadegörelse på bil.
  • Någon gång mellan den 29 och 30 april utsattes ännu en bil i centrala Köping för skadegörelse. Ägaren, som hade sin bil stående på Prästgärdsgatan, upptäckte två långa repor som gick runt hela bilen.
  • Vid 23-tiden den 28 april klev två personer, en man och en kvinna, in på OKQ8-macken på Hultgrensgatan i Köping och plockade på sig varor utan att betala för sig, något som personalen såg på övervakningskameran i efterhand. Mannen och kvinnan stal fyra energidrycker värda 160 kronor, bröd för 20 kronor och två panpizzor för 40 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande ringa stöld.
  • Vid 18.30-tiden den 28 april gick två gärningsmän in på Willys i Köping. Den ene av dem fyllde en korg med varor medan den andre stod utanför grindarna in till butiken. Duon öppnade sen grindarna och lämnade butiken utan att betala för varorna de plockat på sig. Det är i nuläget oklart exakt vad de stal, men enligt anmälan värderas varorna till 600 kronor. Polisen har upprättat en anmälan gällande ringa stöld och ska gå igenom övervakningsmaterial från butiken.
  • Den 30 april stals främre registreringsskylten från en bil på Odensvivägen i Köping. Polisen har efterlyst registreringsskylten  och upprättat en anmälan gällande egenmäktigt förfarande.
  • Någon gång mellan den 29 och 30 april utsattes en bil parkerad på Norsavägen i Köping för skadegörelse. Ägaren upptäckte skador på höger sida av framrutan, en bula på förardörren och även att hela bakrutan var sönderslagen. Det uppskattade värdet på skadorna är 20 000 kronor.
  • Vid 04.40-tiden tidigt på morgonen den 30 april stals två paket från ett cykelbud som höll på med distribution. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld i det fallet.
  • Någon gång mellan den 30 april och den 2 maj stals en bil som stod på Scheelegatan i Köping. Enligt anmälan är det en BMW X3, grå till färgen, som stulits. Bilen är nu efterlyst av polisen som även upprättat en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel.
  • Den 1 maj, någon gång mellan 15.00 och 20.40, stals tre fanor och tre rör som hade satts upp vid Hjalmar Brantings staty på Bergslagsvägen i Kolsva. Det är Kolsva Socialdemokratiska förening som lämnat in anmälan om stöld.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-