Cheerleading
13:32 | 20 mars 2022

Medaljregn för KAK-regionen under cheerleading DM

Under helgen var det DM i cheerleading där Köping Sparks och Kungsörs UCA var med och tävlade. Medaljer följde med alla tre lagen hem.

Köping Sparks och Kungsörs UCA gänget. Efter DM i Cheerleading. Foto: Mia Karlsson

Distriktsmästerskapen i cheerleading för region mellersta gick av stapeln i Nyköping. Där Köping Sparks och Kungsörs UCA var där med tre lag på tävlingen. Det blev en succé.

Köping Sparks är tillbaka på toppen av cheerleading Sverige igen. Det har varit en svacka och en pandemi. Under distriktsmästerskapet tog man hem två medaljer. Samtidigt som Kungsörs UCA också tog en medalj.

Man tävlar i olika svårighetsgrader som kallas för level. Där level 1 är lägsta nivå upp till level 6 som är elitnivå. Där man under tävlingen ska få in och kunna olika moment beroende på level. Båda Köping Sparks lagen körde på level 2 där man kan få chansen att tävla i RM (riksmästerskapen).

Köping Sparks Shooting Stars tog hem guld i Minior level 2. Medan Galaxy-gruppen tog silver i Junior level 2 klassen. Kungsörs UCA tog brons i Junior level 1.

– Otroligt stolt, otroligt glad. Det är en stämpel på att alla timmar i hallen gör nytta. Det är en sån fantastiskt stämning på cheerleading-tävlingarna. Alla hejar på alla, säger Mia Karlsson coach i Sparks Cheerleading.

 

 

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-