Kultur & nöje
15:38 | 7 september 2021

Konst- och hantverkssafari i Kungsör kommande helg

Över 50 utställare kommer finnas på 23 platser i och omkring staden.

I helgen väntar konst- och hantverkssafari i Kungsör. En av platserna där konst visas upp är Kungsudden. Foto: David Eriksson/arkiv

Den kommande helgen, 11-12 september, finns det möjlighet dags att upptäcka konsten i Kungsör kommun. Över 50 utställare kommer finnas på 23 platser och besökarna kan följa de röd-vit-svarta zebra-skyltarna i staden. Besökarna kan också förvänta sig en hel del konstnärer och hantverkare som de känner igen sedan tidigare år, men även nytillkomna utställare och platser.

– Vi har inte någon samlingsutställning i år, det är ett led i att göra safarin anpassad till den rådande situationen. Till helgen ser vi fram emot att många tar sig runt på promenad, cykel eller bil till de 23 platserna som finns utmärkta på kartan i utställarguiden. Det som vi är oerhört stolta över med konst- och hantverkssafari är bredden, här finns både de professionella och amatörerna men framför allt vilken stor kreativitet som finns i Kungsör, berättar Lina Ekdahl, kultur- och evenemangssamordnare i Kungsörs kommun, i ett pressmeddelande.

Utställarguiden hittar du HÄR.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-