Insänt
14:55 | 31 januari 2024

Kluriga frågor på PRO-vetarna 2024

Många kom trots de halkiga gatorna.

Ann-Marie Fjällström, Birgitta Schjött, Tauno Arbelius och Charles Eineskär.

På årets första medlemsmöte på Tallåsgården så hälsade vår ordförande Gunilla Lindström alla välkomna. Sen kom PRO-vetartävlingen med tolv 1X2-frågor i vitt spridda ämnen. Land och hav, orter, pristagare, med mera. Bäst var Tauno Arbelius sen kom Ann-Marie Fjällström, Birgitta Schjött och Charles Eineskär. En trio av dem går vidare till distriktsfinalen i Surahammar senare i vår.

Rauno Asplund från Virsbo bjöd på sång.

Efter detta så hälsades Rauno Asplund från Virsbo välkommen och han underhöll oss med gitarr, sång och någon historia. Det var låtar av Sven Ingvars, Iggesundsgänget, Östen Varnerbring, Elvis, Cornelius, Ted Gärestad, med mera. En trevlig bekantskap med glimten i ögat.

Efter kaffe och smörgås blev det lite info om resor. En till Östergötland 28 mars, en till hjälpmedelscentrum i Västerås och Skultuna mässingsbruk lite senare. Info om bowlingen nu på torsdagar 1/2 sen varannan torsdag, samling på torget 12.30 för avresa.

Mötet avslutades med lottdragningen och vice ordförande Roffe Lindgren tackade alla som kom, bad alla att ta det försiktigt hem och hälsade välkomna till årsmötet 27/2 med minnesstund och reseminnen av Taito Arkkukangas.

Text och bilder: Roffe Lindgren


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-