Ishockey
14:41 | 6 september 2021

Dubbla vinster för Surahammar under helgen

Samtidigt inledde serierivalerna Köping med förlust.

Foto: Björn Blomgren/Arkiv

Under helgen spelade Surahammars IF lagets första träningsmatcher denna försäsong. Det slutade med dubbla vinster.

I lördags vann Sura med 5–2 (2–1, 3–0, 0–1) borta mot Vallentuna. Målen gjordes av Samuel Ander, Lukas Söderlund, Samuel Lidström, André Astley Rydberg och David Lidström.

”Rapporterna från Vallentuna talar om ett fartfyllt och effektivt anfallsspel och ett stabilt och tryggt försvarsspel”, skriver Surahammars IF på klubbens Instagram-konto om lördagens match.

Under söndagen mötte Surahammar sen Västerås IK:s J20-lag. Även den matchen slutade med seger för Sura, denna gång med 4–1.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Surahammars IF 👊 (@surahammarsif1914)

Surahammars serierivaler Köping Hockey inledde även de träningsmatchandet i helgen. Borta mot Brynäs IF:s J20-lag blev det förlust med 0–1. Så här sammanfattar KHC:s assisterande tränare Rasmus Kesti matchen:

”En helt okej match från vår sida. Vi börjar matchen med ett klockrent spel med det vi har tränat med senaste veckorna, sedan svajar vi i spelet och blandar och ger. Full förståelse att det är ringrostigt på vissa håll och kanter med tanke på att det är första matchen. Mitten av andra perioden och delar av tredje börjar tröttheten komma in och en del felbeslut tas men i stora helheten skall vi vara nöjda med matchen och resultatet mot ett hungrigt J20 lag som spelat x- antal matcher. Vi ser många bra situationer ute på isen som vi får ta med oss och bygga vidare till kommande matcher. Övertygad om att det kommer börja lossna och få mer flow ju fler matcher vi spelar”.

Under möttes även Hockeytvåan-konkurrenterna IFK Arboga och Hallstahammars HK i en träningsmatch i Brödernas Arena i Arboga. Där gick Arboga segrande ur matchen med 4–0. Målen gjordes av Mattias Linnarud 2, Marting Norling samt ett självmål.

”Seger i första träningsmatchen mot Hallsta med stabila 4-0! Många bra saker att bygga vidare på men också saker som på resans gång helt klart kan bli bättre”, skriver IFK Arboga på klubbens Instagram-konto.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Arboga Hockey A-lag (@arbogahockeyalag)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-