Debatt
18:38 | 20 juni 2021

Debatt: Ny laguppställning för S i Surahammar

Socialdemokraterna i Surahammar om framtidens förändringar.

Nathalie Rundberg och Chris Marlowe. Foto: Privat

På måndag inleds en ny tid i Surahammars politiska historia. Socialdemokraterna kommer vara i opposition ihop med V och en högerkonservativ majoritet tar över. Vi har därför gjort förändringar bland våra företrädare i de kommunala nämnderna och kommunstyrelsen.

Chris Marlowe är vår gruppledare och kommer representera oss i bl.a Kommunstyrelsen och dess arbetsutskott. Chris kommer också ha uppdrag i både Barn- och bildningsnämnden och socialnämnden så att han ska kunna fortsätta vara insatt och aktiv i kommunpolitiken när han nu slutar som kommunalråd och blir fritidspolitiker.

Våra gruppledare i nämnderna kommer vara Peter Håkansson i BoB, Cecilia Östergren i socialnämnden och Rickard Lindblad i Plan- bygg och miljönämnden.

Flera nya namn finns också! Nathalie Rundberg, 33 från Surahammar är diakon i Svenska Kyrkan och går direkt in som ersättare i kommunstyrelsen. Beatrice Granlund 29, från Surahammar är ny ersättare i Socialnämnden.

Ett nytt namn i kommunstyrelsen är Helena Wallentin 55, från Ramnäs. Helena kommer också representera oss i kommunstyrelsens arbetsutskott. Ny i uppställningen är också Göte Sandin, som tar plats i Plan Bygg och miljönämnden.

Vi går nu i opposition med målet att få stärkt förtroende och ett starkare stöd i valet nästa år. Vi kommer vara konstruktiva, samarbetsvilliga samtidigt som vi kommer att fortsätta driva på för ordning och reda, göra upp med gamla tankesätt och osund organisationskultur.

Med en blandning av erfarenhet och nya ansikten så känner vi oss taggade och fulla av kämpaglöd. Vi kommer göra allt vi kan för att driva på för en ännu bättre kommun för alla.

Surahammar, Ramnäs och Virsbo är vår plats på jorden som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla.

Olle Thorell, ordförande för Socialdemokraterna i Surahammars Kommun 


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-