Arboga
17:48 | 8 september 2021

Jennie Sterner tävlar i Hela Sverige bakar

Arbogabon medverkar i programmets tioårsjubileum.

Jennie Sterner medverkar i den 10e säsongen av Hela Sverige bakar. Foto: Jakob Dahlström

I veckan presenterade TV4 deltagarna i den tionde upplagan av det populära programmet Hela Sverige bakar. Det står även klart att man kommer att fira jubileumssäsongen med kära återseenden av tidigare vinnare, nya bekantskaper och spännande tävlingar.

Med start den 22 september kommer tittarna varje onsdag att få se de 12 deltagarna genomföra två olika bakutmaningar, ett paradbak och ett bak där deltagarnas tekniska färdigheter sätts på prov.

– I år får vi se ett nytt gäng duktiga hemmabagare från Sveriges alla hörn som verkligen vågar ta ut svängarna och visa oss domare vad de går för i köket. Vi får se kreativitet och nyskapande, men framförallt en massa bakglädje, säger Johan Sörberg som är en av domarna.

Jennie Sterner och 11 andra hemmabagare gör upp om vinsten i Hela Sverige bakar. Foto: Jakob Dahlström

En av de 12 deltagarna är 52-åriga Jennie Sterner från Arboga.

”Jag kan bara säga att jag är så otroligt glad och tacksam att jag fått uppleva den här resan. Jag har bakat. Jag har skrattat. Jag har mött ett gigantiskt TV-team och underbara programledare och jury… Jag har lärt känna 11 fantastiskt duktiga hemmabagare och tillika fina människor. Och jag är sååååååå galet stolt och lycklig över allt jag fått vara med om. Men hur det gick…? Och vad som hände…? Ja det får ni se själva”, skriver Jennie Sterner på sin Facebook när hon avslöjar sin medverkan.

Tionde säsongen av Hela Sverige bakar sänds i tolv delar och har säsongspremiär onsdagen den 22 september klockan 21:00 på TV4 och TV4 Play.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
ANNONS: Test innehåll med länk
Läs allt här Magazin24