Basket
12:00 | 13 april 2021

Stars går för fjärde raka segern mot Fryshuset

Men tränare Nikolaidis varnar för kvällens motstånd: ”Blir allt bättre”.

CJ Jackson och hans Köping Stars ställs mot Fryshuset i kväll. Ett lag de besegrat tre gånger tidigare den här säsongen. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Under tisdagskvällen spelar Stars den näst sista omgången i SBL:s grundserie. För motståndet står jumbon Fryshuset på bortaplan.

Under säsongen har Köping besegrat Stockholmslaget i samtliga tre möten. Nu siktar de på en fjärde raka, men med stor respekt för motståndet.

– Fryshuset blir allt bättre, och tävlar om segern mot nästan alla lag – senast mot Nässjö. Dessutom vill de nog vinna sista hemmamatchen för säsongen, i så fall den enda, säger Köping Stars-tränaren Panagiotis Nikolaidis till klubbens hemsida.

En som ser extra fram emot kvällens match är Stars Leonard Halling-Ibo. När lagen möttes senast stod Halling-Ibo för 21 poäng i Fryshusets linne.

– Det känns verkligen speciellt, och det är en match jag verkligen inte vill förlora. Det är ett prestigemöte och Fryshuset spelare är nog extra taggade. Särskilt som de också i säsongens sista hemmamatch vill vinna, , säger Leonard Halling-Ibo.

Stars-truppen dras fortsatt med skadebekymmer. De stora spelarna Alexander Larsson, Craig Victor II och Ernests Kalve kommer inte till spel under tisdagskvällen.

– De dras med skador och får i det här läget vila. En säkerhetsåtgärd. Hade det handlat om en slutspelsmatch hade duon varit med på planen, säger “Jotti” som dock får tillbaka Michiel Petersen i laget.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-