Fotboll
14:08 | 11 september 2021

Tredje raka förlusten för Forsby FF: ”Vi är inne i en tuff period nu”

Forsby FF mötte under förmiddagen Gideonsbergs IF 2 där det blev förlust. Trots en upphämtning så räckte det inte hela vägen.

Tjejerna i Forsby FF ute på planen under match mot Gideonsbergs IF.

Forsby skulle inleda matchen med ett snabbt mål i första minuten där Tindra Gyllström klev fram och gjorde mål. Det började ljust för Forsby FF men sedan kom kvitteringsmålet i den 18 minuten. Innan halvtid lyckades Gideonsbergs IF ta ledningen med 1-2 på kontring.

Forsby FF kvitterar snabbt i starten av den andra halvlek via Elsa Westerlund. Några minuter senare så utökar Gideonsberg ledningen till 2-3. Som sedan ledde 2-4 och 2-5. Men det såg ljust ut mot slutet av matchen. Forsby reducerar två gånger om till 4-5 men hittade inte riktigt nätet för att kunna få med sig en poäng. I den 90 minuten punkterar Gideonsberg matchen med 4-6 och vann där med matchen.

Tre raka förluster, hur går tankarna?

– Vi är inne i en tuff period nu med att skapa mycket chanser men inte gör några mål. Vi var nära att sätta 2-0 där men dem kontrar och sätter 1-1 istället. Tillfälligheter emot oss hela tiden. Vi jobbar på bra under träningar och försöker bygga glädje och positivitet. Men det är svårt när resultaten går emot oss, säger Forsbytränaren Robert Rundqvist efter matchen.

Hur är känslorna efter dagens match?

– Det känns surt. Jag tycker vi är bättre än dem den här matchen, säger Robert.

Visionerna är höga när det kommer till laget. Robert är inte nöjd med förlusterna.

– Vi måste börja vinna matcher. Här i division 3 är det fokuserat på resultat. Vi är inne i en generationsbyte i laget så det kan ta sin lilla tid att bygga en bra grupp. Så det ser ljust ut även om vi inte går upp i år, säger Robert om framtiden i Forsby FF.

Matchstatistik: Forsby FF – Gideonsbergs IF 2 4-6 (1-2, 3-4)

Målskyttar Forsby FF: Tindra Gyllström 1 mål, Elsa Westerlund 2 mål, Maja Wadstein 1 mål.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-