Nöje
17:56 | 22 september 2023

Munktorpsteatern sätter upp farsen ”Stulen kärlek”

Två av föreningens medlemmar testar på nya roller – som regissör respektive producent.

Foto: Pressbild

Munktorpsteatern är just nu mitt uppe i förberedelserna för höstens shower på Forumteatern i Köping. Höstens fars går under namnet ”Stulen kärlek” och har premiär den 14 oktober. Den är skriven av Krister Classon, ena delen av välkända humorduon Stefan och Krister.

I ett pressmeddelande beskriver Munktorpsteatern handlingen:

”Stulen kärlek handlar om den godhjärtade Bosse som har ett dilemma. Hans mamma behöver någonstans att bo och han har inte råd att skaffa henne en bostad. Då får han den geniala idén att stjäla en tavla av det kärlekslösa paret Evald och Berit. Evald har bestämt sig för att försäkra tavlan och just som Bosse är på väg att ta ned tavlan dyker försäkringsmannen upp och tror att Bosse är Evald. Här börjar en förväxlingsfars med många dråpliga scener där Bosse på alla sätt försöker att slingra sig ur situationen”.

Munktorpsteatern uppmuntrar aktivt sina medlemmar att prova på olika roller inom arbetet med en uppsättning.Till ”Stulen kärlek” får Togge Hellberg och Anna von Walden testa på nya roller.

”Årets regissör är vår medlem Togge Hellberg som tidigare gjort succé på Munktorpsteaterns scen i rollen som Professor Higgins i My Fair Lady och Senapsfabrikören Klinker i Spanska flugan. Togge har även regisserat uppsättningen Fångad på nätet 2014. Årets producent är vår medlem Anna von Walden som har många års erfarenhet av att stå på scenen i Munktorpsteaterns uppsättningar, som till exempel Eliza i My Fair Lady och som showartist i vår showgrupp Cutting Chords”, skriver Munktorpsteatern.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-