Insänt
09:06 | 27 november 2023

Hjalmarrevyn den 24 november

SPF Seniorerna Aktiv och Kung Karl har varit i Brevens Bruk och sett föreställningen Mot ljusare tider.

Vilken härlig kväll. Bussresa med SPF:are från Arboga och Kungsör till Brevens Bruk för att se Hjalmarrevyn ”Mot ljusare tider”. Vi åkte med Viby Buss och kvällens chaufför var Lena. En mycket duktig chaufför, som tog oss fram och tillbaka lugnt och försiktigt trots hjort, hare och rådjur vid och på vägen.

Framkomna blev vi mottagna av trevlig personal på restaurangen där vi serverades en mycket god trerättersmiddag i mysig miljö. Stämningen höjdes då plötsligt Peter Flack i egen hög person kom in och började prata med oss gäster vid borden. Det blev mycket uppskattat.

Därefter bänkade vi oss i teatersalongen och fick en fantastisk underhållning i några timmar. Bland annat hyllning till Povel Ramel, På spåret, matematik på nytt sätt, allsång på Skansen med mera.

Tack till alla för en fantastisk kväll!

Text: Sven-Erik Wikström SPF Seniorerna Aktiv
Foto: Inger Kåberg Johansson SPF Seniorerna Aktiv


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-