Nyheter
20:42 | 26 mars 2020

Nio appar som tar dina bilder till nästa nivå

Oavsett om det är för att uppnå det ultimata bildflödet på Instagram eller för att föreviga ögonblick till familjealbumet kan redigeringsappar förvandla dina bilder till proffsbilder.

Appen Afterlight är en tidseffektiv app. Foto: Michaela Ericzén

Metro Mode har listat de nio bästa bildredigeringsapparna som om de används på rätt sätt kan ta dina bilder till nästa nivå. Här är deras nio bästa förslag:

1. Mextures – En app som erbjuder mängder av effekter och filter att välja mellan. Det är möjligt att använda sig av olika lager för att skapa den perfekta bilden.

2. Litely – Grundaren av appen har även skapat de populära Instagram-filtren Rise och Hudson. Omkring 75 filter finns i appen och Metro Mode beskriver det som en lättanvänd tjänst.

3. VSCO – Beskrivs som en klassisk redigeringsapp som är en bra introduktion för bildredigering. Lättanvänd och garanterat fina bilder som slutresultat.

4. A color story – En app för personer som älskar när bilden ”poppar” och är färgglad. Metro Mode skriver att man kan leka med kontraster, ljus och färger i oändlighet och att bilderna alltid blir små smällkarameller efter en omgång i appen.

5. Afterlight – En app för den som vill lägga minimalt med tid på bildredigering. Den ska vara snabb att lära sig och de 15 verktygen som finns kan göra en mörk och tråkig bild till en riktig fullträff. Appen erbjuder både färdiga filter och manuell redigering.

6. Snapseed – Googles egna redigeringsapp beskrivs som något svår att lära sig, men när man väl har fått kläm på den är den det ultimata redigeringsverktyget. Det är bland annat möjligt att retuschera bort ovälkomna detaljer och att skapa olika stämningar.

7. Filterstorm Neue – Beskrivs som en riktig proffsapp där man man använda masker för att skapa rätt effekt. Verktygen är många och kraftfulla och appen ska påminna mycket om Photoshop eller Lightroom.

8. TouchRetouch – Den perfekta appen om man vill retuschera bort objekt eller små detaljer. Du kan ta bort allt från stora objekt, till människor och finnar.

9. Afterfocus – En app som kan flytta fokus och göra bakgrunden oskarp, vilket ger en enkel möjlighet att rädda oskarpa bilder och få fokus där du vill ha det.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020