Fotboll
06:04 | 20 november 2023

Fyra nyförvärv klara för Kungsör BK

Skyttekung, rutinerade försvarsspelare och ung hemvändare ansluter.

Emil Kaipio och Filip Springfeldt. Foto: Kungsör BK

Kungsörs BK presenterade i lördags klubbens två första nyförvärv inför nästa säsongs division 3-spel. Det rör sig om mittbacken Emil Kaipio och skyttekungen Filip Springfeldt som båda hämtas in från Valskog i division 5.

”Emil Kaipio är tillbaka i KBK-tröjan, som han senast bar säsongerna 2015-2016, vilket vi är väldigt glada för. Den reslige mittbacken, som numera bor i Kungsör, kommer senast från spel i Valskogs IK, där 31-åringen även var lagkapten. Med sin fysik och spelförståelse blir det ett starkt tillskott till försvarslinjen kommande säsong”, skriver KBK på klubbens hemsida.

Om Filip Springfeldt skriver KBK följande:

”Köpingskillen Filip Springfeldt är anfallare och ansluter även han från Valskogs IK, där han dundrat in mål de senaste två säsongerna. En kraftfull forward som som oftast är på rätt ställe framför målet, och det ska bli väldigt spännande att se hur 25-åringen utvecklas lite högre upp i seriesystemet”.

Under söndagen presenterade KBK ytterligare två nyförvärv: Försvararen Adam Blomquist och unge talangen Elias Lindström.

”Adam Blomquist ansluter från Kvicksunds SK, som den gångna säsongen spelade i division 4 Sörmland. En 27-årig försvarare med mycket rutin – och dessutom tvillingbror med KBKs målvakt Anton Blomquist”, skriver KBK på klubbens hemsida.

”Elias Lindström är en 16-årig Kungsörare som den här säsongen tillhörde Skiljebo SKs akademilag – men som nu väljer att återvända till KBK. En framtidsnamn som vi tror väldigt mycket på! Varmt välkommen tillbaka till föreningen, Elias!”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kungsörs BK (@kungsorsbk)

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-