Innebandy
11:13 | 20 maj 2021

Gry Norstedt lämnar VM IB – för spel i SSL

18-åringen från Arboga om flytten: ”En väldigt bra plats med rätta förutsättningar för utveckling på flera olika plan”.

Gry Norstedt lämnar VM IB för spel i SSL med Rönnby Tigers. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Gry Norstedt har varit en pålitlig poängmakare i både moderklubben IFK Arboga och senast i Västra Mälardalen IB där hon på totalt 33 matcher stått för hela 35 poäng. Nu står det klart att stortalangen lämnar VM IB för spel i SSL med Västeråsklubben Rönnby Tigers kommande säsong. Kontraktet är skrivet på två år.

– Gry är extremt spännande spelare. Hon har bra skott, bra spelsinne och det känns som att hon har en personlighet som kommer hjälpa henne att ta steg framåt. Gry känns hungrig på att lära sig och på att träna hårt. Gry har tränat med oss en period nu och har imponerat med att hon är med än en spelskicklig “lirare”. Hon jobbar hårt och vill bli bättre. När Gry utvecklar sin defensiv och kommer in i tempot kommer hon kunna bli en extremt skicklig SSL-spelare, säger Rönnbys huvudtränare Andreas Harnesk till klubbens hemsida.

Gry Norstedt själv säger så här om klubbytet:

– Det känns jättekul att jag har fått möjligheten till att spela med Rönnby de kommande säsongerna. Rönnby känns som en väldigt bra plats med rätta förutsättningar för utveckling på flera olika plan.

Hon säger vidare:

– Mina individuella förväntningar på nästkommande säsong är att jag ska lära och utvecklas så mycket som möjligt. Förväntningarna på laget är att spela en rolig och utvecklande innebandy tillsammans som bidrar till massa framgångar.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-