Ishockey
15:44 | 31 mars 2021

Rutinerade backen stannar i Surahammar

33-åringen: ”Vi ska fortsätta på den inslagna vägen".

Foto: David Eriksson

Surahammar IF:s lagbygge inför nästa säsong fortsätter. Under onsdagen meddelade klubben att rutinerade backen David Lidström förlängt sitt kontrakt över nästa säsong.

Den 33-årige Västerås IK-produkten har rutin från spel i högre serier och anslöt till klubben inför den nyss avslutade säsongen. I vintras noterades backen för fem mål och 14 assist.

– Med tanke på hur utvecklingen såg ut förra säsongen från jul och framåt så ser jag positivt på nästa år, och det är väl mycket anledningen till varför jag valt att stanna och fortsätta spela i Sura. Dessutom fungerar spelet i Sura bra att kombinera ihop med mina pågående studier, säger Lidström till Surahammar IF:s hemsida.

Han säger vidare:

– Jag tror vi börjar kommande säsong med en mycket positivare inställning än föregående, vilket är viktigt. Vi bevisade i och med förra säsongen att Sura kan vinna hockeymatcher. Nu vill jag att vi ska fortsätta på den inslagna vägen och ta tillvara på alla lovord som vi fått.

Sedan tidigare har Surahammar förlängt kontraketen med Jakob Forslund, Oscar Forsman Larsson, Samuel Ander och Anton Ahlin.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-