Ishockey
07:45 | 21 maj 2021

Skadedrabbad förra säsongen – nu förlänger forwarden med KHC

20-åringen stannar i Köping: ”En grovjobbare”.

Foto: David Eriksson/arkiv

Köping Hockey har gjort klart med ytterligare en spelare till nästa säsong. Linus Nilsson, som anslöt från Björklövens organisation förra säsongen, har förlängt kontraktet över nästa säsong. Den 190 centimeter långe forwarden stod för tre poäng på 21 matcher i vintras, men hade skadeproblem.

”Den storvuxna forwarden från Umeå kom till KHC under förra säsongen och visade direkt sin skridskoåkning och storlek i det fysiska spelet. Linus är en spelare som är en grovjobbare och är jobbig för motståndarnas backar att ha i hasarna nere i sarghörnen. Olyckligtvis kantades Linus första år i klubben av fotproblem och han krigade dag för dag för att bidra till laget, dock tog säsongen ett abrupt slut vid julas när foten tyvärr inte höll längre. KHC är glada att Linus har valt att signera för ett år till och fortsätta sin division 1-resa. Klubben tror att Linus kommer växa in i seniorkostymen och ta ännu ett steg i sin hockeyutveckling kommande säsong”, skriver Köping Hockey på sin hemsida. 

Köping HC:s trupp säsongen 2021/2022:

Målvakt: Jonas Eneroth

Backar: Kevin Jansson, Martin Jörgensen, Emil Norstedt

Forwards: Viktor Burman (ny från Tyringe), Lukas Carlsson, Eric Juhlin, Arvid Leremar (ny från Kalmar HC), Linus Nilsson, Marcus Viitanen, Casper Åkesson (ny från Tyringe)

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-