Ishockey
14:53 | 20 juni 2021

Surahammars IF prisades för sina webb-sändningar

Lyftes fram under Hockeyettans årsmöte: ”Jag är så stolt över det jobb vi lagt ner”.

Tv-sändningarna från Surahallen har fått pris. Foto: David Eriksson

Under lördagen hade Hockeyettan årsmöte. Under mötet delade ligan ut pris till det TV-team som stått för den största kvalitetsutvecklingen under säsongen 2020/21. Priset gick till Surahammars IF.

”Juryn anser att en klubb har utvecklats mycket utöver det vanliga och verkligen tagit till sig att leverera bra livesändningar från sina hemmamatcher. Den kvalitetshöjning som skett är väldigt positiv för vår leverans av bra kvalité. Därför beslutar juryn att priset årets största utveckling av livesändning om tiotusen kronor tilldelas Surahammars IF”, lyder motiveringen från Hockeyettan.

Beskedet togs så klart emot med glada miner från föreningen.

– Jag är så stolt över det jobb vi lagt ner och det resultat jag och mina TV-kompisar uppnått. Vi är ett väldigt litet gäng med knappa resurser som med hundratals timmar, lite glasspinne och ståltråd + en stor dos kärlek till föreningen och sporten mot alla odds lyckats skapa en bra produkt för våra och andra föreningars fans, säger Mattias Forsberg, ansvarig Surahammars IF:s livesändningar, i en kommentar på klubbens Facebook-sida. 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-