Västra Mälardalen
10:39 | 10 september 2021

Alkohol stals vid inbrott i pizzeria

Tjuven tog sig in genom att krossa rutan till entrédörren.

OBS! Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Någon gång under sena kvällen eller natten mellan den 8 och 9 september skedde ett inbrott i en pizzeria på Kihlmansgatan i Köping. Enligt anmälan till polisen har tjuven, eller tjuvarna, tagit sig in genom att krossa rutan till entrédörren.

Från pizzerian stals en flaska whiskey, en flaska rom, en flaska vodka och tre flaskor rött vin till okänt värde. Polisen kommer genomföra en teknisk undersökning vid platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats, men i nuläget finns inga vittnen till händelsen.

Fler polisanmälningar: 

  • Under torsdagen, den 9 september, upptäcktes det att ett förråd på Mälartorget i Köping hade haft inbrott. En okänd gärningsman hade skruvat bort låsbyglarna. I förrådet hade tjuven sen rotat runt bland sakerna och därefter skruvat tillbaka låsbyglarna igen. I nuläget är det oklart vad som stulits.
  • I tisdags, den 7 september, stals en elsparkcykel som stod på Sturegatan i Arboga. Elsparkcykeln var av märket Escooter och värderas till 10 000 kronor. Stölden inträffade någon gång mellan klockan 15.00-16:30. I nuläget har polisen inte fått in några iakttagelser samband med brottet.
  • Någon gång mellan tisdagen och onsdagen, 7–8 september stals katalysatorn från en bil som stod parkerad på Västermovägen i Arboga. En anmälan om stöld har upprättats, men i nuläget finns inga iakttagelser kring brottet.
  • En bil som stod på Drottninggatan i Kungsör utsattes för skadegörelse någon gång mellan den 7 och 8 september. Enligt anmälan har en okänd gärningsman repat vänster bakdörr och skärm samt gjort två bulor över förardörren på vänster sida. Skadornas uppskattade värde är 10 000 kronor.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-