Arboga
11:57 | 15 september 2021

Blev bestulen på sina skor under idrottslektion

Fräck stöld i Arboga i måndags.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Mellan klockan 10.15 och 11.35 i måndags (den 13 september) blev en person bestulen på sina skor under en idrottslektion i Sturehallen i Arboga. Enligt anmälan stod personens skor på golvet i ett omklädningsrum, men när personen kom tillbaka dit efter lektionen var de borta. Skorna var ett par Nike Jordan 1 Court purple low, storlek 42,5 och vit/lila till färgen. Skorna värderas till 2 250 kronor. Polisen har upprättat en anmälan om stöld, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Polisen har även fått in en anmälan om stöld från Stureskolan. I fredags, den 10 september, stals en iPad någon gång mellan 13.00 och 14.00. Enligt anmälan hade en elev glömt kvar sin iPad ovanpå elevskåpen i en korridor. När eleven kom ut från lektionen var läsplattan borta. Fodralet hittades senare utomhus i buskarna.

Fler polisanmälningar: 

  • Vid klockan 12.45 under tisdagen ertappade en butikskontrollant en kvinna 70-årsåldern inne på Willys i Köping. Butikskontrollanten såg att kvinnan stoppade ner en Fiskars-sax i en medhavd väska och passerade kassan utan att betala för den. Saxen värderas till 229 kronor. En anmälan gällande ringa stöld har upprättats.
  • Någon gång mellan den 12 och 13 september ska en okänd gärningsman ha skurit av ventilen till ett av däcken på en bil som stod på Odensvivägen i Kolsva. Polisen har därför upprättat en anmälan gällande skadegörelse på bil.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-