Västra Mälardalen
05:18 | 14 september 2021

Tre misstänkta drograttfyllerister stoppades under helgen

Stoppades i Arboga, Kolsva och Köping.

Foto: David Eriksson/arkiv

Den förste stoppades av en polispatrull på E18 i höjd med Arboga vid 04.00 tidigt på fredagsmorgonen (den 10 september). Föraren, en man i 40-årsåldern hemmahörande i Lyrestad, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med patrullen till stationen för att lämna bevisprov, genomgå kroppsbesiktning och förhör. Han släpptes sen på fri fot, men mannen är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.

Den andra föraren stoppades vid 10.10 på söndagsförmiddagen (den 12 september) på Stålvägen i Kolsva. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade enligt patrullen tecken på att vara påverkad av någon form av narkotika. Även han fick följa med patrullen till stationen för att lämna bevisprov, genomgå kroppsbesiktning och förhör innan han släpptes på fri fot. Han misstänks nu för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

Den tredje misstänkte drograttfylleristen stoppades vid 02.09 under natten till måndagen (den 13 september) på Kungsängsvägen i Köping. Även denna gång var föraren en man i 20-årsåldern och även han uppvisade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Det visade sig även att mannen saknade körkort och att han hade rapporterats för detta flera gånger tidigare. Utöver drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk misstänks mannen även för olovlig körning, grovt brott.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-