Köping
13:40 | 15 september 2020

Då öppnar Köpings nya badhus och idrottshall

Premiärdatumet spikat.

Köpings nya badhus och idrottshall öppnar lördagen den 7 november. Foto: David Eriksson

Lördagen den 7 november slår portarna upp för Köpings nya badhus och idrottshall som är lokaliserad vid Badvägen intill Ullvigymnasiet. Det meddelade Köpings kommun i ett pressmeddelande på tisdagen.

Den dagen kommer det nya badet och hallen att öppnas för allmänheten samt för föreningsliv och skola. Samtidigt meddelas att Karlbergsbadet kommer vara stängt från och med 20 september.

“För att kunna säkerställa servicenivå, säkerhet och hygien i den nya badanläggningen behöver vi stänga Karlbergbadet för allmänheten innan nya badet öppnar. Under tiden båda baden håller stängt kommer verksamheten att utbilda ny och befintlig personal, uppdatera och skapa nya rutiner för bland annat hygien och säkerhet, planera och genomföra inköp samt ställa iordning lokalerna. Sista dagen att bada på Karlbergsbadet är den 19 september”, meddelar Köpings kommun.

Allmänheten uppmanas i stället besöka Malmabadet under tiden båda baden i Köping är stängda.

“För att säkra föreningslivets tillgång till badanläggningen samt skolans simundervisning kommer föreningar och skola att ha fortsatt tillgång till Karlbergsbadet under perioden 20 september till och med 31 oktober. En personal kommer att finnas på plats måndag-fredag för att se till att föreningsliv och skola ska kunna sköta sin verksamhet. Mellan den 1 november och 6 november är både Karlbergsbadet och nya badet stängt även för skola och föreningsliv. All planerad verksamhet för föreningsliv och skola är under denna vecka inställd”, skriver Köpings kommun i pressmeddelandet.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-