KOLSVA
14:00 | 23 november 2022

Julkonsert i Malma kyrka

Gästartist Mikaela Loord sjunger solo och med den nya projektkören.

Mikaela Loord. Foto: Thomas Ljungqvist

År 2018 startade Anders Karlsson, musiker i Köpings pastorat, en Projektkör i Brukskyrkan, Kolsva.

– Tanken var att bredda den redan existerande körverksamheten med möjligheten till körsång fast under en begränsad tid, då många inte har tid att vara med jämt. Olika körprojekt har sedan dess genomförts och i år satsas det på ett nytt sätt, säger Anders.

En ”Projektkör JUL” övar redan för fullt där 45 personer i olika åldrar och med olika bakgrunder träffas och sjunger, både nya och gamla julsånger, med sikte på julkonserten i Malma kyrka den 17 december.

– Nytt för i år är att duktiga musiker med lokala kopplingar har anlitats för att bidra till en större upplevelse för åhörarna och inte minst för kören så ger det ett lyft. säger Anders.

Gästartist är Mikaela Loord som kommer att sjunga både tillsammans med kören och egna solosånger. Till exempel framförs ”Julen är här nu” som Mikaela släppte 2021, samma år som hon släppte sin första singel ”Faded” som hon även vann P4 Nästa Västmanland 2021 med.

Allt kommer sedan att  ackompanjeras av Joel Svensson, gitarr, Jon-Emil Oscarsson,bas, Petter Oscarsson, slagverk, Bengt Olsson, piano och Anders Karlsson, dirigent.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
ANNONS: Test innehåll med länk
Läs allt här Magazin24