Basket
14:39 | 20 november 2020

Köping Stars ställs mot serieledarna

Jotti: ”Norrköping leder ju serien så om vi vill skicka en signal är det läge att göra det nu”

Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Köping Stars öppnade säsongen starkt med en vinst mot Borås, därefter följde fyra raka förluster. Men vinden vände i och med två raka hemmavinster mot Fryshuset och Umeå, och nu hoppas Stars på en tredje vinst i den sista omgången inför landslagsuppehållet när de ställs mot serieledarna Norrköping i Stadium Arena.

Klockan 19.04 på fredagskvällen är det uppkast.

– Vi ser verkligen fram emot matchen och kommer göra allt för att vinna. Norrköping leder ju serien så om vi vill skicka en signal är det läge att göra det nu. Även om vi saknar spelare ska vi ge allt för att försöka slå dem, säger Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis till Magazin24.

Två spelare kommer inte att medverka på plan, Alexander Larsson som ännu inte är redo för spel på grund av en skada, samt Gustav Hansson.

– Gustav har en misstänkt miniskproblematik i knäet. Vi vet inte än hur allvarligt det är och tar det säkra före det osäkra så han står över idag. Det är två tunga avbräck för oss, men andra killar får fylla deras skor, säger ”Jotti”.

Vad tror du om matchbilden ikväll jämfört med de två föregående matcherna?

– Norrköping är lite av en annan dignitet. De har större budget, bättre spelare och större spelare. Man har inte råd att göra misstag mot topplagen, då blir man straffad snabbt. Det är verkligen viktigt att vi är fokuserade, spelar på gränsen till foul i försvaret och anfaller på rätt sätt. Vi måste spela så bra vi kan i 40 minuter, konstaterar ”Jotti”.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-