Västra Mälardalen
10:02 | 8 juli 2021

Tommy Nilsson och Mikaela Loord bjuder på sommarkonsert på Mälaren

Duon uppträder vid Malmöns badstrand och vid Skillingeudd.

Den 11 augusti arrangeras en sommarkonsert på Mälaren. Foto: Köpings kommun

Den 11 augusti kommer vacker musik att eka över Mälaren. Då uppträder folkkäre Tommy Nilsson ihop med Köpings egen sångfågel Mikaela Loord. Den första spelningen börjar klockan 18.00 vid Malmöns badstrand i Köping. Två timmar senare uppträder duon vid Skillingeudd i Kungsör. Med hjälp av en husbåt som scen kommer de transportera sig mellan platserna, enligt ett pressmeddelande från Köpings kommun.

Köpings egen sångfågel Mikaela Loord. Foto: Pressbild

– Vi hoppas oss att så många som möjligt tar sig ut med båt och njuter av den fina musiken. Vi hoppas också att de som inte har båt cyklar ner till stränderna och tar med sig en picknickkorg och stol och hänger med oss, säger Niklas Hoxell på MusikEvent som arrangerar den kostnadsfria konsertkvällen tillsammans med Västra Mälardalen i Samverkan (ViS).

Coronapandemin har som bekant inneburit en tuff period för nöjesbranschen. Därför är den kommande sommarkonserten högst efterlängtad.

– Det här är ett ypperligt sätt att erbjuda en sommarkonsert där det är lätt att hålla avstånd. Pandemin har satt många käppar i hjulet för hela nöjesbranschen så vi är glada att kunna erbjuda detta, säger Mikael Bohman, ordförande för ViS.

Folkkäre artisten Tommy Nilsson. Foto: Pressbild

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-