Kungsör
16:26 | 3 oktober 2016

Kartläsaren från Kungsör tvåa i helgen

Kartläsaren Andreas Johansson från Kungsör satt vid Mattias Adielssons sida och levererade noterna. Så pass bra att paret kom tvåa i helgens deltävling i Rally SM.

TVÅA. Mattias Adielsson och Andreas Johansson fick en andraplacering i helgens deltävling i Rally-SM. FOTO: MATTIAS ADIELSSON MOTORSPORT

Rallytalangen Mattias Adielsson från Göteborg slutade på en andra plats i helgens avslutande deltävling i 2016 års Rally-SM, endast slagen av VM föraren Pontus Tidemand. Andreas Johansson från Kungsör satt som vanligt vid Adielssons sida och levererade noterna.

– Vilken fantastisk tävling och vilket bra resultat, jag är supernöjd med vår insats, säger Mattias Adielsson.

Rally Uppsala startade i fredags med två specialsträckor i mörker, något som Adielsson har haft lite problem med tidigare. Nu gick det betydligt bättre och en tredje plats blev resultatet. På lördagens första sträcka avancerade Adielsson upp till andra plats vilken han sedan höll in i mål.

– Vi sa innan tävlingen att vi bara skulle åka och ha roligt i bilen, försöka att köra avslappnat utan press på att hela tiden behöva prestera topptider. Vi har sladdat, det har rykt någon brevlåda och vi har haft en toppenhelg. Jag hoppas att vi har kunnat bjuda den stora publiken på underhållning med våra sladdar. Det har varit ett mycket bra arrangemang och jämfört med de tävlingar vi har kört utomlands i år är nog Rally Uppsala den bästa. Vi ska vara stolta över våra duktiga arrangörer och mästerskapet vi har i Sverige, säger Mattias Adielsson i ett pressmeddelande.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020