KUNGSÖR
09:28 | 25 oktober 2023

Mötesplats Startpunkten

"En plats där man känner att man blir sedd."

Socialchef Charlotte Österlund Jansson överlämnar en blomma till socialpedagog Carina Manner.

För inte så länge sedan invigdes Mötesplats Startpunkten där det då bjöds på tal från enhetschef Carina Wennerskog, bandklippning från en av deltagarna, fika, godis och annat gott.

Socialpedagog Carina Manner emottog lyckönskningar med blommor från Socialchef Charlotte Österlund Jansson samt socialnämndens ordförande Linda Söder Jonsson som sa att: ”Det är fantastiskt roligt och inspirerande att se Mötesplats Startpunkten bli verklighet.”

Socialpedagog Carina Manner har varit en stor del av projektet och är kontaktperson för Mötesplats Startpunkten och hon sa vid öppnandet att: ”Det är roligt och inspirerande. Äntligen! Som vi har pratat om detta, i flera år faktiskt. Och nu händer det. Stort!

På frågan vad hon ser fram mot med mötesplatsen svarade hon:
– Att de personer som jag mött tidigare när jag jobbade som boendestödjare och som jag möter i andra sammanhang ska förstå att detta är en verksamhet som är för dem. Personer med erfarenheter av psykisk ohälsa som önskar träffa andra med liknande erfarenheter och där man också kan se att man inte är själv. Jag hoppas att deltagarna, eller gästerna som jag säger, ska få känna delaktighet i vad som händer på Startpunkten och att det kan få vara en startpunkt för något nytt i deras liv. En plats där man känner att man blir sedd hörd och bekräftad. Vi behöver alla varandra och vi kan alltid lära oss något från någon annan, om man vill.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-