lördag 29 november 2014 - Västra Mälardalens största nyhetssajt!
Kalla krigets offer hittades i arkiven

Kalla krigets offer hittades i arkiven

KÖPING En lång artikelserie i Bärgslagsbladet/Arboga Tidning kring flygkatastrofen i Vikbo 1960 lade grunden till Ulf Eneroths bok, Haveriet. I boken skildras dåtidens flygarkultur inom flygvapnet under kalla kriget, och i boken berättar även tidigare Arbogabon och JAS 39-piloten Lars Rådeström för första gången för en journalist om sina två spektakulära haverier.

SPORTEN

HANDBOLL

Efterlängtad premiärvinst

HANDBOLL Efter nio raka förluster i norrettan var det äntligen seger som gällde för Hallstahammar SK HK när de gästade Borlänge på fredagskvällen.

INNEBANDY

Härlig hemmavinst för IBK

INNEBANDY IBK Köpings herrar gick in dagens match mot Sala med inställningen att de ville avsluta med en vinst innan uppehållet, något som de såg till att förverkliga.

Sura föll mot Per-Ols

INNEBANDY I fredagens länsderby mellan Per-Ols IBF och Surahammars IBF i damernas division 2 drog gästerna det kortaste strået.

Tuff match att vänta för KHC

ISHOCKEY På onsdagen mötte de tabellettan och på söndag ställs de mot tabelltvåan Avesta, Köpingstränaren Anders Hultdin räknar med en tuff hemmamatch.

Bombay är tillbaka

KÖPING Hans låtar har fått många att hoppa runt av glädje på mellanstadiediscon. Nu är han tillbaka – med besked – på Hantis. Dr Bombay gästar Köping på fredag.

Unik adventskalender lyser upp i mörkret

Unik adventskalender lyser upp i mörkret

KYRKLIGT I år räknar församlingen i Kungsör ner till den fjärde advent på ett annorlunda sätt, fyra adventsluckor kommer att avtäckas en efter en och i samband med avtäckningen finns utrymme till att socialisera med nära och kära.

Sågningar och hyllningar i ett nytt poddavsnitt

SPORT Sågningar, hyllningar, spelare som inte borde spela innebandy utan i stället hålla på med knyppling, serietabeller och underpresterande lag. Det är smått och gott ur en rykande färsk podcast från Magazin24.se. Josef Bengtsson håller i programmet och han har tills sin hjälp Peter Skogsberg och Stefan Karlsson.

Han vill se fler i inomhushallen

Han vill se fler i inomhushallen

KUNGSÖR Visste ni om att det finns en inomhushall i Kungsör som kan användas av skateboardåkare eller de som håller på med BMX? Josef Wahlström vill se att fler kommer och utnyttjar hallen tillsammans med honom.

Musik för livet

Musik för livet

KÖPING Musikern och Köpingsbon Jacob Czitrom släppte i slutet på oktober debutalbumet ”Miles away”, och har valt att skänka samtliga intäkter till Kämparnas dag och deras insamling till Barncancerfonden och Stiftelsen Min Stora Dag.

Bombay är tillbaka

KÖPING Hans låtar har fått många att hoppa runt av glädje på mellanstadiediscon. Nu är han tillbaka – med besked – på Hantis. Dr Bombay gästar Köping på fredag.

FAMILJ

SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier:


© Magazin24.se 2000-2014 Chefredaktör och ansvarig utgivare: Fredrik Klevenhaus
Tel vxl: 0221-209 10 Fax: 0221-76 00 90 Besöksadress: Stora gatan 12 Köping
Annonsera? Kontakta vår säljavdelning på 0221-209 10
Information om cookies på Magazin24.se