Mumsig inledning på Köpingsfesten

Mumsig inledning på Köpingsfesten

Nu till helgen kommer Köping att leva upp. Det är Köpingsfesten som öppnar redan på fredag med Måns Zelmerlöv som det stora dragplåstret. [...]

Ungdomsfestivalen lovar dans i snö på Hökartorget

Ungdomsfestivalen lovar dans i snö på Hökartorget

Musikalartisten David Lindgren kommer till Ungdomsfestivalen i Köping på lördag, den 28 maj. Besökarna ska också få bygga en jättestor pärlplatta, spela Köpingsmemory, leka fallskärmslekar eller gå på skattjakt.

Streamer
Så kan man också dricka Champagne

Så kan man också dricka Champagne

Tio år som butikschef på Systembolaget gav onekligen en del festliga historier att berätta. Naturligvis även en och annan tragisk. Alkohol påverkar oss alla. Ibland vare sig vi vill eller inte.NYHETER

Ett försök till omedveten konst

TV: Ett försök till omedveten konst

Från och med på lördag kommer konstnärsgruppen Indacops senaste utställning Subconscious Art – an unattainable concept worth trying att finnas öppen för beskådan i det som förut var en klädbutik.

SPORTEN

MAGAZIN24 TV

NYHETER

Drakbåtsfest för alla åldrar

BILDSPEL: Drakbåtsfest för alla åldrar

Lördagen den 21 maj klockan 11.00 började folkfesten kring Skantzsjön i Hallstahammar. Parkeringar och gräsmattor fylldes snabbt och picknickkorgarna plockades fram.

Misstänkt lägenhetsbrand

  Strax före klockan 19 på tisdagskvällen kallades räddningstjänsten till Engebrektsgatan i Arboga med anledning av en brand. Enligt de första uppgifterna ska det brinna utvändigt på huset och i trapphuset bolmar rök ut från en lägenhet.

REPORTAGE

Vem är Anders Cargerman?

Profilen: Vem är Anders Cargerman?

PROFIL Anders Cargerman, Liberalerna, är 69 år gammal. Drygt sex månader till. Och nu startar hans nya politiska karriär, som just vald ordförande för Arboga kommuns barn- och utbildningsnämnd. Men hade inte Hitler bombat den polska ubåtsflottan, så hade Anders Cargerman inte varit här alls.

"Det är djuren som får en att orka"

"Det är djuren som får en att orka"

Under drygt två år har Sveriges mjölkbönder kämpat i motvind. Mjölkpriserna har sjunkit och efter den senaste sänkningen får bönderna nästa tio öre mindre för mjölken. 

Familj

ÅSIKTER

DEBATT

Vi vill utveckla den svenska modellen

Vi vill utveckla den svenska modellen

Den svenska modellen har i många avseenden varit framgångsrik i att bygga det svenska välfärdssamhället. Det handlar om rättvisa löner, om tillgång till skola och sjukvård, om rätten till trygghet vid sjukdom och vid ålderdom och om ett samförstånd på arbetsmarknaden för att skapa jobb och ytterligare välstånd.

INSÄNT

Rörelseglädje!

Rörelseglädje!

INSÄNT Torsdagen den 12 maj samlades ett sextiotal Arbogapensionärer i Örtagårdskyrkan för att inspireras till ett aktivt och rörligt liv.