Okategoriserade
19:40 | 21 april 2014

Forsby FF plockade premiärpoäng

På måndagen spelade Forsby FF sin allra första match i division 1 mot det tippade topplaget ÖSK Söder och premiärmatchen utvecklade sig till en riktig rysare.

Inför årets säsong är det mycket som är nytt för Forsby FF:s damlag efter uppflyttningen till division 1 och den nya tränaren Michael Ornell. Under måndagens match fick tjejerna en fingervisning för hur det kommande säsongen kan tänkas se ut efter premiären mot ett av de förväntade topplagen.

Matchen började inte till hemmalagets fördel då ÖSK Söder fick in 0-1 efter en andraboll på en hörna, men Forsbys Agnes Gustafsson kvitterade till 1-1 i början av andra halvlek. Topplaget visade upp sin kapacitet och utökade ledningen till 2-1 och det såg mörkt ut för hemmalaget.

– Sedan kom en snabb spelvändning i tilläggstiden, Agnes Thoresson passade till Linn Eriksson genom en lucka mellan två Örebro-spelare och Linn rullade in bollen i mål, iskallt, säger en nöjd Michael Ornell efter matchen.

Efter Linn Erikssons iskalla kvitteringsmål stod det klart att Forsby FF plockade hem poäng i sin första match i division 1.

Slutresultat: 2-2

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-