Vi rekommenderar att du vänder dig till en begravningsbyrå för produktion av dödsannons.

Om du vill att Magazin24 producerar dödsannonsen så sker det vid personligt besök på redaktionen. Medtag din legitimation samt dödsfallsintyg på den avlide. Innan besöket vill vi att du först läser igenom villkoren nedan.

Se Magazin24 utgivningsplan här »


VILLKOR FÖR DÖDSANNONSER

Beställarens ansvar

Beställaren ansvarar själv för att lämnat material innehåller rätt uppgifter, och att inte någon annan äger upphovsrätten till detta material.

Annonsen
Vi granskar lämnat annonsmaterial och förbehåller oss rätten att neka annonsköp i de fall materialet innehåller något stötande, olämpligt eller om vi bedömer annonsköpet som oseriöst.

Dödsannonsen publiceras både i papperstidningen och på webben

Bild och text
Bild och text som du lämnar till oss omfattas av ​upphovsrättslagen (SFS 1960:729). Du får alltså inte använda material som du inte själv är upphovsman till, eller har upphovsmannens tillåtelse att använda.

Om du har egen bild kan vi komma att beskära den för att den ska passa i annonsen.

Bilder med alltför dålig kvalitet kan inte användas och kommer därmed inte att publiceras.

Endast svenska och engelska som språk får användas i annonsen då det är nödvändigt att Earton Media kan granska vad som står i texten.

Uppenbara stavfel kan komma att korrigeras.

Bokning/publicering
Vi rekommenderar att du vänder dig till en begravningsbyrå för produktion av dödsannons. Om du vill att Magazin24 ska producera dödsannonsen gör du ett personligt besök på redaktionen. Medtag dödsfallsintyg på den avlidne samt din legitimation.

Ditt annonsmaterial måste vara oss tillhanda senast kl 16:00 fyra vardagar före publiceringsdag.

(Veckor utan särskilda helgdagar är därmed sista dag för materialinlämning torsdag kl 16:00 för publicering kommande onsdag.)

Vi skickar korrektur via e-post. Korrektur som ej besvaras och godkänns i rätt tid publiceras ej.

Som annonsbeställare ansvarar du för att ditt material inkommit till oss enl våra villkor. Material som inte följer våra villkor kommer inte att publiceras.

Priser
Annonspriser och pris för produktion hos Magazin24 finns här på sidan (rulla ned i mobilen). Priserna inkluderar moms.

Betalning
Faktura skickas via e-post efter införande.

Ångerrätt
Det är ingen ångerrätt på beställd annons.

Reklamation
Reklamation görs senast 8 dagar efter publicering i tryckt tidning till tidningsredaktionen på telefonnummer 0221-209 10.

Vi ansvarar inte för inskickat material som innehåller fel.

Personuppgifter
Vid annonsbeställning behöver vi ditt namn, postadress, telefonnummer och e-postadress. Via din e-post skickar vi bokningsbekräftelse, korrektur och faktura. Vi kan också komma att kontakta dig via telefon/mobil vid problem med insänt material.

Genom att annonsera på familjesidan samtycker du till att vi får lagra dina personuppgifter och bild och text under den tid som vi anser nödvändig för att kunna tillhandahålla tjänsten.

+
-