Insänt/Bowling
14:28 | 13 november 2023

En sammanställning av helgens bowlingtävling för Wille Burström

Han har gått upp en klass och möter jämnåriga samt spelare upp till 16 år.

Wille Burström i mitten. Foto: Privat

Första tävlingen på denna tour avgjordes i Uppsala under helgen. Wille började riktigt bra och låg på 200 poäng i snitt på tre serier. Han tappade lite på slutet, men totalpoängen räckte till slutspel. Inledningsvis tävlade 15 stycken spelare, men till slutspelet återstod endast åtta och Wille Burström placerade sig på en andraplats inför slutspelet.

I slutspelet spelades tre serier och de tre spelarna med högst poäng tog sig vidare till semifinal. Med lite flyt hamnade Wille på en tredjeplats. Han hade samma poäng den fjärdeplacerade spelare, men Wille hade den bästa sista serien och gick vidare tack vare det.

Den förstaplacerade spelare gick direkt till final, vilket innebar att tvåan och trean gjorde upp om den sista finalplatsen. Där mötte Wille sin bästa bowlingkompis Alvin Fredriksson från Eskilstuna. Det blev en tuff match, men Wille vann till slut och gick till final.

I finalen tog Wille sen en övertygande ledning och såg ut att gå mot en enkel seger, men han tappade lite på slutet samtidigt som motståndaren avslutade starkt. Wille lyckades dock hålla ut vilket gjorde att han vann tävlingen i Uppsala.

Vid sidan av Wille Burström genomförde även Liam Elkki Johansson från Volvo BK Köping. Han gick till final och slutade på en åttondeplats.

Stolt förälder


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-