Insänt
08:10 | 19 mars 2024

Tre glada damer underhöll på PRO mötet 12 mars

Revyglimtar och historier.

Tre Glada Damer.

Vice ordförande Roffe Lindgren hälsade alla välkomna till marsmötet. Först ut var tre glada damer från Sala som genom revyglimtar roade oss med dagens äldremat som serveras på olika vis. En del får matlådor för en hel vecka och en insatt mikrovågsugn som man inte fick reda på hur den skulle skötas.

Vidare så stod en av damerna framför en spegel och kände först inte igen sig men sen så gick det upp att hon blivit äldre. Sen kom det två damer in, en svensk och en norsk och lite roliga språkförbistringar. Det blev många roliga sketcher och en del historier emellan.

Efter kaffe o smörgås så informerade Taito Arkkukangas från nya resekommittén om kommande resor. Bland annat Östergötland 28/3, National och Wasamuseum 11/4, Sigtuna och Skokloster 8/5, Eskilstuna, Torshälla och Magdakullan 4/6, sparesa Pärnu 22/9. Flera resor kommer under hösten.

Roffe Lindgren berättade om bowling i Köping, badet på måndagar, stavgången på tisdagar och torsdagar på Åsen, Canastan torsdagar i Klockargården. PUB-afton 18/4 på Tallåsgården. Årets program är nu utskickat. Efter lottdragningen så tackade Roffe kaffegruppen för fint jobb och hälsade alla välkomna till nästa möte 23 april då vi underhållas av sextiotalsbandet NEW GERERATION med Lasse Lindros.

Text och bild: Roffe Lindgren


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-