DEBATT
09:43 | 7 september 2023

Per Ågren svarar Beijbom

Diskussionen angående jäv går vidare

Foto: Karl Beijbom

Precis som krönikören beskriver det så har jag ansett mig vara jävig i frågan om hanteringen av ärendet i KS rörande Plagazi. Detta utifrån min roll som ordförande i VME, inte som varande KSO i Köping.

VME har ett affärsintresse i detta, eftersom man vill ta vara på spillvärmen till vår fjärrvärme. Så utifrån det kan jag vara jävig.
Att jag sitter med i den grupp som diskuterar förutsättningar för en etablering i Köping är inte konstig. Som KSO förväntas det att man deltar i sådana diskussioner.

Jag förstår att krönikören anser att det är pinsamt och klandervärt av mig att ha något som helst att göra med en eventuell etablering av Plagazis vätgasanläggning i Köping. Krönikören har ju tydligt visat vilken ställning han tagit i frågan.

Jag anser att jag tagit mitt ansvar och valt att avstå från att delta i besluten rörande Plagazi. Även som KSO kan man ibland hamna i situationer där man är jävig, det tror jag nog att alla, med undantag av krönikören, förstår.

Per Ågren, KSO Köping


Det här är en debattartikel. Skribenten är fristående och åsikterna är skribentens egna.

Vill du skriva en debattartikel? Skicka din debattartikel till debatt@magazin24.se. Bifoga skribentens namn, adress och telefonnummer.

Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

 

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-