Hästsport
10:00 | 7 juni 2018

Jens Fredricson och elever med unikt nummer på Friends Arena

"Vi håller nu på att finjustera och arbeta fram fartfylld hoppshow tillsammans med elever och lärare".

Jens Fredricson, stallmästare på Ridskolan Strömsholm, kommer med sina elever med ett shownummer till Sweden International Horse Show i år. Foto: Roland Thunholm

Under torsdagen blev det klart att hoppstjärnan Jens Fredricson och hans elever från Ridskolan Strömsholm ska göra ett unikt hoppnummer på Sweden International Horse Show 2018, som pågår från 29 november till 2 december.

– Ridskolan Strömsholm fyller 150 år och det ska bli roligt att få avsluta jubileumsåret med en fartfylld föreställning på Friends Arena, säger Jens Fredricson i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Det är oerhört kul att få göra det här. Vi har en bra idé som vi har arbetat fram tillsammans med SIHS. Vi håller nu på att finjustera och arbeta fram fartfylld hoppshow tillsammans med elever och lärare, säger Fredricson.

Publiken på Friends Arena kommer att kunna se resultatet under tre föreställningar; fredag eftermiddag, lördag kväll och söndag eftermiddag. Samspel och kunskap är byggstenarna i framträdandet som kommer att repeteras under sommaren och hösten, skriver SIHS i pressmeddelandet.

Ulf Rosengren, ordförande SIHS, är glad över samarbetet med Jens Fredricson och Ridskolan Strömsholm.

– Jens är något helt unikt i Sverige. Hans enorma kunskap och erfarenhet, som sträcker sig vida längre än någon annan ryttares, tillsammans med hans förmåga att föra den kunskapen vidare på ett lätt och underhållande sätt är enastående. Vi ser fram emot en rolig och fartfylld show med lite hemlig rekvisita och självlysande bommar.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-