Kolbäck
14:57 | 5 februari 2021

Nu börjar uthyrningen av Kolbäcks nya trygghetsboende

17 lediga lägenheter i centrala Kolbäck för personer som är 55+.

Fredagen den 5 februari släpps lägenheterna i Myran, Kolbäcks nya trygghetsboende 55+, för uthyrning på Hallstahems webb. Personer som är 55 år och uppåt kan göra en intresseanmälan.

Sammanlagt finns det 17 lediga lägenheter som ska hyras ut, en trea, en tvåa och 15 ettor.

– Av totalt 37 lägenheter är det nu alltså 17 stycken som släpps för allmänheten att söka på hallstahem.se. Övriga är redan uthyrda genom förtur till Hallstahems hyresgäster i Kolbäck. Vi tror att trycket kommer att bli stort, då dessa lägenheter har efterfrågats länge. Många i den här målgruppen längtar efter att bo som första hyresgäst i en helt ny, bekväm lägenhet med centralt läge nära service och kommunikationer, säger Lina Andersson, marknads- och kommunikationschef på Hallstahem.

Det går att göra en intresseanmälan mellan den 5-14 februari, och man kan anmäla intresse för två lägenheter åt gången.

Myran är fem våningar högt och är beläget i centrala Kolbäck på Vallbygatan 17. På bottenplan kommer Hallstahammars kommun att bedriva daglig verksamhet i form av aktiviteter för äldre. Samtliga lägenheter har parkett i alla rum utom hall som har klinker. Badrummen är helkaklade och har golvvärme, och inglasade balkonger ger lite extra utrymme att använda året runt.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-