Kolbäck
18:14 | 22 maj 2020

Nya satsningen på WQ – öppnar vedugnspizzeria

På fredagen presenterade Westerqwarn Pub & Restaurang en nyhet på sin Facebook-sida.

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Vid lunchtid på fredagen informerade Westerqwarn Pub & Restaurang i Mölntorp en nyhet i verksamheten. Utöver den klassiska restaurangen och caféet kommer man även öppna en vedugnspizzeria i den delen av byggnaden som tidigare varit café.

– Nu när skorstenen till den Italienska vedugnen börjar visa sig på fasaden från undervåningen så känner vi att det är ett bra läge att släppa den oerhört trevliga nyheten. Vi kommer att öppna en galet bra vedugnspizzeria – Qwarn´s Vedugnspizzeria, så nu står det inte på förrän ni kan avnjuta en riktigt fin italiensk vedugnsbakad pizza med de bästa av råvaror, på nedervåningen av Qwarn (gamla Caféet som flyttar upp i Magasinet). Med italiensk- & skandinaviskt inspirerad miljö, till tonerna av Eros Ramazotti ihop med ett gott rött italienskt vin, eller italiensk öl, skriver man på restaurangens Facebook-sida.

Vedugnspizzerian beräknas öppna under första halvan av juli. Till en början kommer det att vara öppet på fredagar och lördagar, men öppettiderna kan utökas om intresset är stort. Det kommer att vara möjligt att både äta på plats och att beställa take away.

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-