Hallstahammar
05:25 | 2 september 2021

Rektor kan bli årets digitaliseringsledare

Camilla Flöijer, tillförordnad rektor på Parkskolan i Hallstahammar, är en av tre som kan vinna priset Årets Digitaliseringsledare 2021.

Foto: Pixabay

På sin hemsida meddelar Hallstahammars kommun att en av kommunens rektorer är nominerad till ett pris som delas ut av Lärarförbundet Skolledare i samarbete med Atea. Det handlar om Camilla Flöijer som just nu är tillförordnad rektor på Parkskolan i Hallstahammar som har nominerats till Årets Digitaliseringsledare 2021.

Camilla Flöijer. Foto: Hallstahammars kommun

”Camilla leder digitaliseringen framåt genom att vara ett föredöme. Dels genom att själv arbeta digitalt, dels genom att vara med och stötta och hjälpa en allt tryggare och allt mer digitaliserad personalgrupp. Hon har med sin glädje och sitt engagemang motiverat både personal och elever, och hon har varit en nyckelperson i kommunens digitalisering”, lyder nomineringstexten.

Priset tilldelas en skolledare som drivit igenom ett digitaliseringsprojekt som främjar enskilda skolors utveckling på ett innovativt och transformativt sätt med pedagogiska vinster för rektorer, lärare och/eller elever.

Camilla Flöijer är en av tre nominerade som kan vinna priset på galan som går av stapeln den 16-17 september på Nalen i Stockholm.

– Jag känner mig jätteglad och stolt förstås att någon eller några har tagit sig tiden att nominera mig till den här utmärkelsen. Det betyder jättemycket för mig, säger Camilla till Hallstahammars kommuns hemsida.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-