Hallstahammar
17:44 | 23 maj 2021

Sommargåva ska uppmuntra till lokal handel

För att tacka sina medarbetare för deras hårda arbete under pandemin delar Hallstahammars kommun precis som förra sommaren ut en sommargåva till sina 1 600 medarbetare.

Catharina Pettersson, kommunstyrelsens ordförande i Hallstahammar. Foto: Michaela Ericzén/Arkiv

Förra året belönades kommunanställda i Hallstahammars kommun med en sommargåva i form av ett presentkort för hårt arbete under pandemin. Nu har man beslutat sig för en repris.

Gåvan ges i samverkan med den lokala företagarföreningen Vi i Hallsta.

Den 17 maj beslutade kommunstyrelsen om att presentkortet med ett värde av 600 kronor kommer att ges till särskilt utsatta medarbetare, och 400 kronor till övriga medarbetare som en uppmuntran och som stöd för det lokala näringslivet.

– Våra medarbetare har gjort enorma insatser under året som gått. Och detsamma gäller våra lokala företagare. Det här är kommunens sätt att visa uppskattning för detta hårda arbete och det är glädjande att vi i kommunstyrelsen har varit eniga om den här insatsen även i år, säger kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson (S).

Presentkortet ska uppmuntra till lokal handel och främst då med inriktning på sällanköp.

– Våra företagare har varit fantastiska under hösten och vintern som hela tiden har kämpat för att kunna fortsätta sin verksamhet. Det har varit många nya och kreativa lösningar för att kunna erbjuda sina tjänster och varor till kunderna på ett säkert men enkelt sätt, konstaterar Madeleine Ahlqvist, näringslivschef i Hallstahammars kommun.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-