Ishockey
09:11 | 7 april 2021

Surahammar värvar forward från Malung

Första nyförvärvet klart: ”Sura känns som en spännande förening”.

Foto: Pixabay

Surahammars IF har förlängt kontraktet med flera spelare från den gångna säsongen. Nu har klubben presenterat det första nyförvärvet inför nästa säsong.

Från Malung värvas forwarden Adam Karlsson. 21-åringen var assisterande kapten i Malung den gångna säsongen och noterades för tolv mål samt tio assist på 44 matcher.

– Jag var redo för en förändring och en ny satsning på annat håll och jag tycker Sura känns som en spännande förening som efter några tuffa år är på väg åt rätt håll. Man visade upp en bra hockey under våren och jag tror att laget är redo att ta ytterligare kliv i rätt riktning, säger Adam Karlsson till Surahammars hemsida.

Karlsson är uppväxt i Mjölby och har tidigare testat på spel i Hockeyallsvenskan med Vita Hästen. Nästa säsong blir Surahallen hans nya hemmais.

– Jag har en bra känsla och förväntar mig att både laget och jag som spelare tar ett kliv till. Det känns som om föreningen satsar och där vill jag också vara med och utvecklas. Det ska bli väldigt kul och det känns riktigt bra att det nu är klart, säger Karlsson.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-