Arboga
06:08 | 14 april 2021

200 liter diesel stals från grävmaskin

Tjuven försökte även få med sig extraljus, men misslyckades.

Foto: Gunilla Skogman/arkiv

Någon gång mellan måndagen och tisdagen, 12–13 april, stal en okänd gärningsman 200 liter diesel från en grävmaskin som stod vid Sätraområdet i Arboga. Enligt polisanmälan försökte tjuven även stjäla grävmaskinens extraljus, men de satt kvar när ägaren upptäckte brottet. En anmälan gällande stöld av drivmedel har upprättats.

Fler polisanmälningar:

• Någon gång mellan 20.00 och 20.15 den 11 april stals en vägskylt vid Sjöhagsvägen i Köping. Ett vittne såg stölden och när denne närmade sig försvann två bilar från platsen. Enligt anmälan är skylten värd 1 000 kronor. I nuläget finns ingen misstänkt.

• I fredags, den 9 april, vid 13-tiden gick en brevbärare in i ett flerfamiljshus på Nibblesbackevägen i Köping för att dela ut post. Under tiden tiden tog en okänd gärningsman ett paket från brevbärarens fordon och tog innehållet. Vad paketet innehöll är i nuläget oklart. En anmälan om stöld har upprättats.

• I måndags stals den främre registreringsskylten från en bil som stod parkerad vid Coop på Östanåsgatan i Köping. Polisen har upprättat en anmälan gällande egenmäktigt förfarande.

• Under eftermiddagen i söndags, den 11 april, befann sig en person i lekparken vid Bergmansparken i Arboga. Personen la ifrån sig sin mobiltelefon och då passade en tjuv på att ta den. Mobiltelefonen är av märket Samsung och värderas till 2 600 kronor.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-