Hallstahammar
06:46 | 3 februari 2023

Boende vaknade av smäll i trapphuset

Sten kastades in genom dörr.

OBS! Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

Vid 03-tiden under natten mot torsdagen meddelade en inringare i Hallstahammar att denne hade vaknat av en smäll i trapphuset. När en polispatrull anlände till platsen visade det sig att någon hade kastat in en sten genom entrédörren.

Händelsen, som utspelade sig på Barnängsgatan, rubriceras som skadegörelse.

Fler polisiära händelser från onsdagen (den 1 februari):

  • I samband med att ett vägassistansbolag var ute på E18 utanför Arboga för att hjälpa ett lastbilsekipage som blivit ståendes på vägen ställde de upp ett så kallat TMA-fordon (ett lastbilsstort fordon med många blinkande lampor) som fungerar som en krockbarriär för att skydda de som arbetar på vägen. Detta visade sig vara viktig faktor enligt polisen eftersom en kvinna som kom åkandes i en personbil inte i tillräcklig mån anpassade fart och framförande efter rådande omständigheter. Kvinnan körde in i TMA-bilen, fick sladd och krockade med en annan personbil. Turligt nog så blev kollisionerna inte så omfattande att de orsakade några personskador. En polispatrull skrev en rapport gällande trafikolycka.
  • Vid 9-tiden konfronterades en man som hade stulit varor i en butik i centrala Köping. Den misstänkte mannen upplevdes som hotfull varpå polis tillkallades. Mannen rapporterades för ringa stöld.
  • Vid 13.30-tiden kallades polis återigen till Resecentrum i Arboga. Fem personer avvisades på grund av att de satt inne i lokalen och drack alkohol.
  • Vid 19.40 på onsdagskvällen inkom socialtjänsten i Hallstahammar med en handräckningsbegäran om att en pojke i 16-årsåldern skulle omhändertas enligt LVU (Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga) och föras till Falun. Eftersom socialtjänsten inte ansåg sig ha möjligheten att lösa transporten till Falun så kördes pojken i polisbil.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020