Arboga
05:47 | 17 november 2021

Extraljus stals från buss

Värderas till flera tusen kronor.

Foto: David Eriksson/arkiv

Polisen i Västra Mälardalen har fått in en anmälan gällande stöld av extraljus. Enligt anmälan stals ljusen från en buss tillhörande Götlunda Buss AB som stod utanför padelhallen i Arboga.

De tre LED-extraljusen som stals som satt monterade i bussens front och värderas till 6 500 kronor.

Fler polisanmälningar: 

  • Två anmälningar har kommit in gällande skadegörelse på bilar i Arboga. I det första fallet utsattes en bil parkerad på Östra Nygatan. Någon gång mellan den 14 och 15 november ska en okänd gärningsman ha orsakat repor längs bilens båda sidor. Det uppskattade värdet på skadorna är 30 000 kronor.
    Någon gång mellan den 12 och 13 november utsattes en bil parkerad på Västermovägen för skadegörelse när en okänd gärningsman orsakade långa repor gjorda med vasst föremål ovanför höger bakhjul. Det uppskattade värdet på skadorna i det här fallet är 3 000 kronor.
  • I söndags, den 14 november, upptäcktes det att det skett inbrott i elevskåp på Ullvigymnasiet. Brytmärken hittades och minst en bärbar dator av märket Apple Macbook Air har stulits.
  • Någon gång mellan 17.00 och 18.30 under måndagen stals en permobil på Tunadalsgatan 34 i Köping. Enligt anmälan stod permobilen låst och parkerad i ett cykelförråd när den försvann. I nuläget finns ingen misstänkt för stölden.
  • Någon gång mellan den 13 och 14 november skedde skadegörelse på Södra Kyrkogatan i Kungsör. Enligt anmälan till polisen hittades sönderslagna lyktor på lyktstolpar vid parkeringen mot Kung Karls kyrka samt påkörda lyktstolpar som blivit sneda. Det upptäcktes även sönderkörda gräsmattor och att det var nedskräpat på parkeringen. Det uppskattade värdet på skadorna är 20 000 kronor.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-