Arboga
09:20 | 3 februari 2023

Inbrott i byggcontainer på torsdagskvällen

Verktyg stals vid händelsen.

Foto: David Eriksson/arkiv

Vid 22.15-tiden på torsdagskvällen upptäcktes ett inbrott i en byggcontainer på Hällbacksvägen. Enligt polisen har någon eller några troligen stulit verktyg av märket Hilti, till okänt värde.

En utlandsregistrerad vit skåpbil med en svart takbox och text på sidan har varit synlig på platsen. Polisen är intresserade av information eller iakttagelser kring det fordonet. Händelsen rubriceras som stöld.

Fler polisiära händelser från torsdagen (den 2 februari): 

  • 23.35 inkom ett larm om ett pågående inbrott vid en frisörsalong på Nygatan i Arboga. Det visade sig dock vara ett falsklarm eftersom det inte fanns några tecken på inbrott.
  • Vid 19-tiden anmälde en kvinna på Bergsgatan i Köping att någon hade ”skjutit” med grön laser mot henne. Händelsen rubriceras som ofredande.
  • En person boende på Drottninggatan i Kungsör anmälde under torsdagen att någon eller några hade stulit extraljusen som satt monterade på personens bil. Stölden ska ha skett någon gång under natten mellan onsdagen och torsdagen.
  • Polisen i Västra Mälardalen fick in en anmälan om bedrägeri och olovlig identitetsanvändning under torsdagen. En kvinna i Hallstahammar hade köpt en bil på Blocket och gjort en förskottsbetalning på 48 000 kronor. Hon har dock inte fått någon bil och säljaren går inte att nå. Det visade sig att någon okänd gärningsman hade nyttjat ”säljarens” personuppgifter och bil för ett bedrägeri.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-