Köping
11:20 | 9 juni 2021

Kastade sten “på skoj” – träffade kompis i ansiktet

Kompisen fick söka läkarvård.

Foto: David Eriksson/arkiv

I söndags, den 6 juni, var en man i 20-årsåldern på besök i Köping för att träffa kompisar. Under kvällen kastade en av mannens kompisar en sten mot mannen på skoj. Lika skoj var det inte när stenen träffade den besökande mannens ansikte. Kastet gjorde att framtänderna skadades och han fick söka läkarvård.

En anmälan om misshandel har upprättats och ytterligare förhör kommer hållas, enligt polisen.

Fler polisanmälningar: 

  • Under tisdagen, den 8 juni, plockade en kvinna i 50-årsåldern på sig varor till ett värde av 557,91 kronor på Hemköp i Köping. Hon passerade sen kassorna utan att betala och stoppades. Butiken fick tillbaka varorna. Kvinnan misstänks nu för ringa stöld.
  • På tisdagskvällen, den 8 juni, stoppades en personbil av en polispatrull på Dybecksgatan i Köping. Föraren, en man i 30-årsåldern, uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad av någon form av narkotika. Han togs därför med för att lämna blod- och urinprov följt av kroppsbesiktning och förhör innan han släpptes på fri fot igen. Mannens misstänks nu för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk.
  • Under tisdagen anmälde en förälder att dennes barn fått sin mobiltelefon stulen på Stureskolan i Arboga. Barnet hade lagt sin telefon på skåpet under ett kort ögonblick och under den korta tiden blev den stulen. Mobiltelefonen är en Apple iPhone 11. En anmälan om stöld har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-