Köping
07:51 | 22 november 2021

Man greps under helgen – misstänks för grov misshandel

En kvinna som mannen haft en relation med tvingades uppsöka vård.

Foto: David Eriksson/arkiv

I lördags kväll kallades polis till en adress i Köpings kommun där en man misstänktes ha misshandlat en kvinna som han har eller har haft en relation med. Mannen greps misstänkt för grov misshandel samtidigt som kvinnan tvingades att uppsöka vård.

Enligt polisen anhölls mannen senare av jouråklagare. Han är nu misstänkt för grov misshandel.

Fler polisanmälningar: 

  • En elev på Ullvigymnasiet i Köping blev av med sin skoldator i torsdags, den 18 november. Personen lade ifrån sig datorn i ett omklädningsrum mellan 12.00 och 14.30. När eleven kom tillbaka var datorn, en Apple Macbook Air till okänt värde, borta. En anmälan om stöld har upprättats.
  • Vid 11-tiden i fredags stoppade en polispatrull en personbil på Hagavägen i Köping. Vid polisens kontroll visade det sig att föraren, en man i 20-årsåldern, saknade körkort eftersom han tidigare fått körkortet omhändertaget av Polismyndigheten. Samme man stoppades nämligen av polis på Gamla Örebrovägen/Vita vägen i Arboga under natten till torsdagen. Där rapporterades mannen för grov olovlig körning genom att han med uppsåt och på avsett vis framfört personbil trots att hans körkort är omhändertaget. Efter stoppet på Hagavägen misstänks nu föraren för olovlig körning, grovt brott.
  • En bil parkerad på Furuvägen i Köping utsattes för skadegörelse någon gång mellan den 19 och 20 november. Enligt anmälan till polisen var bakrutan inslagen, lamporna bak trasiga, registreringsskylten bak ihoptryckt, sidorna vikta inåt samt att det var en buckla ovanför bakrutan.
  • Någon gång mellan 08.00 och 14.35 i tisdags förra veckan (16 november) stals en elcykel i Köping. Enligt anmälan hade målsägaren parkerat och låst fast elcykeln utanför Ullvigymnasiet, vid cykelstället framför Köpings nya badhus. Cykeln är en Crescent Elina, svart till färgen och sjuväxlad värd 17 999 kronor. Batteriet på cykeln är värderat till 6 200 kronor. Totalt 24 199 kronor. En anmälan om stöld har upprättats.
  • Någon gång mellan den 19 och 20 november stals en bil från en adress vid Gräsnäs utanför Valskog. Bilen, en vit Volvo 940, stod uppställd i olåst garage. Bilen var under reparation och hade bland annat inte komplett ljuddämpare. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-