Hallstahammar
06:01 | 9 september 2022

Polis kontrollerade två män – hittade misstänkt narkotika

Båda medtogs till polisstationen för kroppsbesiktning.

Foto: Gunilla Skogman/arkiv

Vid 20.45-tiden på onsdagskvällen kontrollerade en polispatrull två män (en i 25-årsåldern och den andra i 20-årsåldern) på Skolgatan i Hallstahammar. Patrullen fattade misstankar om att båda männen var påverkade av narkotika och vid kroppsvisitation anträffades en bit hasch på den ena mannen. I nära anslutning till männen hittade patrullen även en påse med en mindre mängd portionsförpackad hasch, marijuana och kokain.

Bägge männen togs med till polisstationen för kroppsbesiktning. Efter provtagning och förhör frigavs männen som nu är misstänkta för narkotikabrott.

Fler polisiära händelser: 

  • Vid 10-tiden på onsdagen hittades en bil i Arboga som var anmäld som stulen. Ägaren informerades om vart bilen finns.
  • En äldre man med rullator vandrade mitt i körbanan på Västerleden i Arboga vid 13-tiden på onsdagen. En polispatrull ringdes dit av allmänheten och det visade sig att mannen hamnat lite fel när han skulle passera ett vägarbete. Patrullen lotsade upp mannen på gång- och cykelbanan. Mannen bedömdes sedan kunna ta hand om sig själv.
  • Strax innan midnatt på onsdagskvällen stoppade och kontrollerade en polispatrull en bil på Trädgårdsgatan i Hallstahammar. I bilen färdades två unga män och det visade sig att bilen var belagd med brukandeförbud vilket föraren bötfälldes för.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-