Västra Mälardalen
11:56 | 15 november 2023

Konst & Kulturrundan i Kolbäcksådalen återvänder i vår

Samlingsutställningen blir på Åsby Hotel även nästa år.

Foto: Medlemsföreningen Konst- och Kulturrundan i Kolbäcksådalen

Påskhelgen den 29–31 mars nästa år är det dags igen. Då arrangeras Konst & Kulturrundan i Kolbäcksådalen för elfte gången.

”Strömsholms kanal och Kolbäcksån vindlar sig norrut från Mälaren och upp i bergslagsskogarna. Konstrundan är som en skattjakt efter de bästa och mest spännande ”påskäggen”. Trängsel i gallerier, ateljéer och alla andra lokaler. I fjol räknade vi in 148 utställare och 28 500 besök, vilket gör Konstrundan till en av Sveriges största, vad avser antalet utställare”, skriver arrangören Medlemsföreningen Konst- och Kulturrundan i Kolbäcksådalen, i ett pressmeddelande.

Konst & Kulturrundan står öppen för alla och enligt arrangören visas redan nu ett stort intresse från både tidigare och nya deltagare. Den 24 januari 2024 är sista anmälningsdatum.

Hallstahammars och Surahammars kommun samt Rytterne och Dingtuna socken i Västerås kommun utgör det geografiska utställningsområdet. Samlingsutställningen blir även i år på Åsby Hotel i Hallstahammar, vackert beläget efter Strömsholms kanal/Skantzsjön.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-
GRATISTIDNINGARNA

Magazin24 – Årets lokala insats 2023

Magazin24 – Årets gräv/artikelserie 2023

Magazin24 – Årets lokalsajt 2020